Grupul OMV a achizitionat cu 10,76 milioane euro un pachet suplimentar de 3,6 milioane actiuni din firma turceasca de distributie petroliera Petrol Ofisi, majorandu-si astfel detinerea la 36,43% din actiunile companiei turcesti, relateaza Budapest Bu
Grupul OMV a achizitionat cu 10,76 milioane euro un pachet suplimentar de 3,6 milioane actiuni din firma turceasca de distributie petroliera Petrol Ofisi, majorandu-si astfel detinerea la 36,43% din actiunile companiei turcesti, relateaza Budapest Business Journal, citat de NewsIn. OMV controleaza aceste actiuni impreuna cu grupul turcesc Dogan Sikretler Grubu Holding. "Aceasta nu este o incercare de preluare", a declarat purtatorul de cuvant al OMV, Thomas Huemer. "Operatiunea reflecta increderea pe care o avem in aceasta companie si, daca pretul va fi convenabil, vom mai cumpara pachete de dimensiuni mai mici", a continuat acesta.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.