Dupa succesele cu "Pianistul", "Dansand cu lupii" sau "Chicago" iata ca un nou film se pregateste sa intre in colectia ta particulara: "Mulholland Falls".   Maine, Jurnalul National va fi insotit de un DVD de exceptie, un film de 107 minu
Dupa succesele cu "Pianistul", "Dansand cu lupii" sau "Chicago" iata ca un nou film se pregateste sa intre in colectia ta particulara: "Mulholland Falls".   Maine, Jurnalul National va fi insotit de un DVD de exceptie, un film de 107 minute: "Mulholland Falls". Initiativa de a scoate filme "de colectie" continua dupa succesele din saptamanile trecute cu productii ca "Pianistul", "Dansand cu lupii" sau "Chicago". Realizat in 1996 de catre Lee Tamahori (cel care a mai facut, printre altele, in 2002, Jams Bond-ul "Die Another Day", cu Pierce Brosnan si Halle Berry) filmul se bucura de o distributie de zile mari: Nick Nolte, Melanie Griffith, Chazz Palminteri, Michael Madsen, Daniel Baldwin, Jennifer Connely, John Malkovich.   SUBIECT. "Mulholland Falls" este un policier in genul "L.A. Confidential". 1940... Nu e America, e Los Angeles... Puterea dragostei vs dragostea pentru putere! Cei patru membri Hat Squad, o echipa speciala a politiei din L.A. cu o reputatie patata, sunt politisti care nu ezita cand e cazul sa incalce legea, daca e in favoarea intereselor lor. Cand o femeie este ucisa, cercetarile scot la iveala dovezi ce implica oameni importanti. Deoarece unul dintre acestia este un important general al armatei americane, seful Comisiei pentru Energie Atomica, si celalalt este seful, casatorit, al echipei speciale, cazul se complica. In incercarea de a musamaliza totul, cei de la F.B.I. incurca si mai rau itele. Extrem de bine facut, filmul are si pasaje de violenta fizica si verbala sau scene de nuditate medie. De aceea in unele tari, in cinematografe, el fost interzis vizionarii persoanelor sub 16 ani (Argentina, Germania) sau chiar 18 ani (Spania, Marea Britanie). Pentru Romania, ratingul este de 14 ani.   DISTRIBUTIE. Rolul principal in film este jucat de Nick Nolte, actor american extrem de prolific (peste 70 de productii), care trece cu usurinta de la comedie la drama si care a fost de doua ori nominalizat la Oscar. "Hotel Rwanda", "La hotarul dintre viata si moarte" (alaturi de George Clooney si John Cusack), "Jefferson la Paris", "Ador incurcaturile" (cu Julia Roberts), seria "48 de ore" (cu Eddie Murphy) sau serialul tv "Om bogat, om sarac". Ce se mai poate spune despre protagonistul acestui film? Ca a fost insurat de trei ori (acum, la 66 de ani e din nou "liber"), ca a fost in carti pentru a lua rolul lui Han Solo din "Razboiul Stelelor" (castigat pana la urma de Harrison Ford), ca in 92 a fost declarat de revista People drept "cel mai sexy barbat in viata" si ca la un moment dat a fost arestat pentru ca vindea carti de credit false.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.