Scandal la PNL! Secretarul general al PNL, deputatul Dan Motreanu, a amenintat, in sedinta de ieri a Biroului Politic Central, ca renunta la calitatea de sef al campaniei liberalilor pentru alegerile europarlamentare, acuzand lipsa de implicare a li
Scandal la PNL! Secretarul general al PNL, deputatul Dan Motreanu, a amenintat, in sedinta de ieri a Biroului Politic Central, ca renunta la calitatea de sef al campaniei liberalilor pentru alegerile europarlamentare, acuzand lipsa de implicare a liderilor liberali in aceasta campanie, au precizat surse liberale. Discutiile aprinse de la sedinta conducerii PNL au pornit de la o afirmatie a vicepresedintelui PNL Puiu Hasotti, care ar fi sustinut ca nu mai doreste sa se afle la conducerea comisiei care va evalua dosarele candidatilor PNL pentru europarlamentare. Si vicepresedintele Dan Radu Rusanu a spus ca ar dori sa nu se implice prea mult in campania PNL, la capitolul strangerii de fonduri. Afirmatiile celor doi lideri l-au facut pe Motreanu sa acuze „slaba implicare“ a liderilor PNL in campania pentru europarlamentare. „Daca toti va feriti de aceasta campanie, atunci o sa ma retrag si eu si nu o sa mai fiu sef de campanie“, ar fi amenintat Motreanu, in prezenta presedintelui Calin Popescu Tariceanu, transmite Mediafax. In final, lucrurile s-au calmat, urmand ca detaliile despre camp anie sa fie puse la punct la sedinta Delegatiei Permanente a PNL, de la sfarsitul acestei saptamani. In ceea ce priveste lista de candidati a PNL pentru alegerile la PE, o opinie interesanta a expus ministrul apararii Teodor Melescanu, care a propus amanarea intocmirii listei pana dupa discutarea in Parlament a motiunii de cenzura a PSD. „Sunt cativa ministri PNL care ar fi foarte buni pentru lista noastra in cazul in care Guvernul pica“, ar fi opinat Melescanu. La sfarsitul sedintei BPC, Tariceanu a declarat ca s-a discutat despre pregatirea pentru alegerile europene.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.