Daca adversara a€žcainilor rosii" se bucura de mare trecere in randul functionarilor de la sediul din Nyon al UEFA, Slavia Praga a ramas cu onoarea a€žnereperata" si a fost amendata cu 10.000 franci elvetieni (6.100 euro) pentru o
Daca adversara a€žcainilor rosii" se bucura de mare trecere in randul functionarilor de la sediul din Nyon al UEFA, Slavia Praga a ramas cu onoarea a€žnereperata" si a fost amendata cu 10.000 franci elvetieni (6.100 euro) pentru obiectele aruncate de suporteri in teren, in timpul partidei disputata cu gruparea slovaca Zilina. E drept ca toata tarasenia s-a petrecut in mansa a 2-a a turului preliminar cu acelasi numar, in vreme ce a€žcutitarii" echipei lui Delio Rossi au a€žcomis-o" pe a€žOlimpico" in ultima runda calificanta pentru balul Champions League. a€žAceasta penalitate a slabit financiar clubul, iar actiunea fanilor i-a murdarit numele", a declarat Ondrej Zlamal, purtatorul de cuvant al clubului din capitala Cehiei. Cine n-are a€žultrasi" sa-i cumpere, iar cine are sa-i trimita acasa, probabil ca si-au spus oficialii praghezilor, si asta pentru ca Slavia va disputa partida cu Ajax din aceasta seara cu tribunele goale, dupa ce in tur s-a impus cu 1-0 pe Amsterdam ArenA.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.