NOFX, una din cele mai importante trupe independente de punk-rock din toate timpurile, va sosi in Bucuresti, la 11 septembrie, pentru a sustine primul mare concert de punk-rock din Romania. CITY FM si Bring The Noise va asteapta la un spectacol de zi
NOFX, una din cele mai importante trupe independente de punk-rock din toate timpurile, va sosi in Bucuresti, la 11 septembrie, pentru a sustine primul mare concert de punk-rock din Romania. CITY FM si Bring The Noise va asteapta la un spectacol de zile mari in Amfiteatrul Mihai Eminescu din cadrul Parcului National. In deschiderea concertului NOFX vor concerta trupele romanesti EMIL, OCS, CTC si Pistol cu Capse. Intrarea va fi permisa incepand cu ora 17:00. NOFX este formatia care indemna posturile de televiziune (in special MTV-ul) sa nu le difuzeze clipurile. Trupa nu voia sa fie promovata la radio, iar membrii sai refuzau cu vehementa interviurile sau orice alta promovare in mass-media. CITY FM vrea ca fanii punk-rock sa vina si "Mai aproape de NOFX". Astfel, acestia se pot inscrie la concursul online de la www.cityfm.ro pentru a castiga invitatii speciale care-i pot plasa cel mai aproape de trupa. Ascultatorii CITY FM pot participa la concursurile zilnice organizate in cadrul programelor de pe 106.2 MHz.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.