Aveti o minte analitica, cu mare putere de ratiune practica. Insistati cu precizie si acuratete la un nivel ce poate parea celorlalti fara rost. Aveti nevoie de un mediu ordonat, de metode si de proceduri eficiente‚ in domeniul muncii dumneavoastra. Obtineti succesul profesional si financiar prin dobandirea unei bune educatii si a unei remarcabile specializari. Sunteti elocventi in vorbire si in scris si talentati la limbi staine. Veti insista pe folosirea adecvata a termenilor si pe punctuatie, din acest motiv puteti fi talentati ca functionari sau corespondenti. Sunteti interesati in primul rand de idei avand o aplicatie practica. Aveti momente astazi cand va retrageti, deoarece nu doriti sa va irositi timpul in conversatii inutile. Aveti o curiozitate intensa in schimb pentru gandurile celorlalti, dorind sa cunoasteti motivatiile actiunilor celor cu care intrati in contact. Simtul dreptatii va va aduce aprecierea superiorilor. Va place sa luati in calcul toate datele problemei inainte de a lua o decizie, dar daca aceasta decizie este utilizata in mod gresit, ea poate duce la nehotarare si ocazia de a actiona poate fi pierduta. Cand insa dec izia este luata, ea este in general justa si bine apreciata.
Berbec
Sunteti capabili de reflectari adanci. Doriti sa va puneti ordine in viata, vi se pare ca haosul a ajuns sa va domine. Este o atitudine care se manifesta fara o explicatie, fara o logica anume, pur si simplu v-ati trezit cu ideea asta in minte. Puteti utiliza un limbaj taios cu cei din jur, refuzati sa reduceti din intensitatea exprimarii pentru a menaja sentimentele altora. Preferati sa spuneti cu exactitate ceea ce simtiti sau sa ramaneti tacuti. Sunteti totusi supusi unor factori puternici de subiectivitate, cu radacini emotionale.

Taur
Va deranjeaza conformismul celorlalti deoarece vi separe ca sunt ipocriti. Nu incercati sa va izolati, deoarece puteti fi considerati distanti sau dezinteresati! Va place sa fiti considerati detinatori ai adevarului, insa incercati sa intelegeti ca va puteti insela. Odata ce ati inteles esentialul deveniti nerabdatori si incapatanati in discutii. Cei care nu sunt de acord cu dumneavoastra ar trebui sa actioneze cu mult tact, deoarece va veti preda atata vreme cat autoritatea dumneavoastra este recunoscuta.

Gemeni
Puteti fi fortati intr-o situatie de compromis, motiv pentru care va puteti neglija munca pe moment. Nativii aflati in pozitii de autoritate si de responsabilitate vor face eforturi pentru a justifica increderea pusa in ei. Femeile acestui semn tind sa-si domine casniciile. Sunteti capabili sa ajutati, sunteti curajosi, insa puteti fi sabotati de catre cei care nu lupta totdeauna cinstit. Incercati sa ramaneti plini de marinimie, sa nu va lasati doborati!

Rac
Sunteti dominati de dorinta de popularitate si de nevoia de aprobare a celor din jur. Nu va compromiteti insa principiile pentru a capata aprobare, incercati sa ramaneti fermi! Aveti tendinta de a crede ca nimeni nu se conformeaza la standardele dumneavoastra de perfectiune. Sunteti eficienti in administrarea treburilor familiei. Puteti prelua toate responsabilitatile intr-o problema domestica careia nimeni nu-i mai face fata. Spiritul dumneavoastra organizatoric va indrepta totul pe fagasul corect.

Leu
Doriti sa va comparati cu realizarile celorlalti.