Mohamed al-Fayed, tatal iubitului printesei Diana Dodi al-Fayed, va cere pastrarea a doua minute de reculegere in magazinul sau Harrods din centrul Londrei vineri, pentru a marca 10 ani de la moartea celor doi, la 31 august 1997, la Paris, relateaza
Mohamed al-Fayed, tatal iubitului printesei Diana Dodi al-Fayed, va cere pastrarea a doua minute de reculegere in magazinul sau Harrods din centrul Londrei vineri, pentru a marca 10 ani de la moartea celor doi, la 31 august 1997, la Paris, relateaza Rompres. Miliardarul egiptean va participa la acest moment programat la ora locala 11.00 (10.00 GMT) impreuna cu familia.   LINISTE. Personalul si clientii magazinului vor fi invitati sa li se alature, pastrand doua minute de liniste. Harrods, care a fost inchis in 1997 in ziua funeraliilor Dianei, va ramane deschis toata ziua.   IN BERNA. Doua drapele britanice vor fi puse in berna deasupra magazinului, in timp ce o mini-expozitie consacrata celor doi va fi prezentata intr-una dintre vitrine. Harrods adaposteste deja un memorial dedicat Dianei si lui Dodi, cu o statuie din bronz care ii reprezinta.   CEREMONIA FAMILIEI. Mohamed al-Fayed nu a fost invitat de fiii Dianei, printii William si Harry, la slujba in memoria printesei, singura ceremonie oficiala organizata cu aceasta ocazie. Sora vitrega a lui Dodi, Camilla, va fi insa prezenta.   CONTROVERSA. Miliardarul continua sa afirme ca printesa si fiul sau au fost asasinati, victime ale unui complot care sunt implicati membri ai familiei regale. Printesa Diana, supranumita "Printesa inimilor", a decedat intr-un accident de masina la Paris la 31 august 1997, impreuna cu Dodi al-Fayed si soferul lor Henri Paul.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.