"Geniul crimei" va avea premiera pe 1 si 2 septembrie in Sala Atelier a Teatrului National "I.L. Caragiale" din Bucuresti. Spectacolul, in regia lui Theodor Cristian Popescu, vorbeste despre oamenii aflati pe treapta cea mai de jos a societatii. Pove
"Geniul crimei" va avea premiera pe 1 si 2 septembrie in Sala Atelier a Teatrului National "I.L. Caragiale" din Bucuresti. Spectacolul, in regia lui Theodor Cristian Popescu, vorbeste despre oamenii aflati pe treapta cea mai de jos a societatii. Povestea, care impleteste tragicul cu comicul, ii are in distributie pe Nicu Mihoc, Catalin Mindru, Theo Marton, Monica Ristea, Cristina Toma, iar scenografia este semnata de Andu Dumitrescu."Geniul crimei", text tradus pentru prima data in limba romana de catre Cristina Toma si Theodor Cristian Popescu, face parte dintr-un ciclu de sase piese intitulat "Suburban Motel", a caror actiune se desfasoara in aceeasi camera de motel, martora a mai multor povesti rostite sau nerostite. Proiectul este realizat de Teatrul 74 din Targu-Mures, in parteneriat cu Consiliul Artelor Canada, Teatrul Vechi si Casa de Cultura Arad.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.