Regizorul Wong Kar Wai, originar din Hong Kong, cunoscut datorita stilului sau unic de a folosi lumina si culoarea in filme, presedinte al juriului la Festivalul de film de la Cannes in 2006, a creat un scurt-metraj special pentru noua ge


Regizorul Wong Kar Wai, originar din Hong Kong, cunoscut datorita stilului sau unic de a folosi lumina si culoarea in filme, presedinte al juriului la Festivalul de film de la Cannes in 2006, a creat un scurt-metraj special pentru noua generatie de televizoare Philips Ambilight, tehnologie care genereaza efecte luminoase in jurul televizorului, care corespund continutului video. Tehnologie care, sustine producatorul, relaxeaza ochiul.


Filmul "Therea€™s only the sun" va avea premiera mondiala pe 30 august , la Berlin, la Targul International de produse electronice (IFA).

Inspirat de seductia luminii, scurt-metrajul va fi prezentat exclusiv pe ecranele televizoarelor Ambilight, unde lumina si culoarea vor fi aduse la viata intr-o maniera vizuala unica, care ofera  audientei o experienta emotionanta.   


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.