Politistii recomanda ca, pe vreme ploioasa, sa se adopte o maniera calma de conducere, un regim de viteza scazut, adaptat permanent conditiilor de drum, iar fiecare manevra in trafic sa fie efectuata numai dupa o temeinica asigurare. Este indicat sa
Politistii recomanda ca, pe vreme ploioasa, sa se adopte o maniera calma de conducere, un regim de viteza scazut, adaptat permanent conditiilor de drum, iar fiecare manevra in trafic sa fie efectuata numai dupa o temeinica asigurare. Este indicat sa nu se opreasca sau sa se stationeze in dreptul copacilor de pe marginea drumurilor nationale ori judetene deoarece furtunile anuntate de meteorologi pot duce la ruperea de arbori. Cei care circula pe tronsonul de drum DN 22C-Cernavoda-Medgidia-Basarabi, care precede Autostrada A2, pot utiliza urmatoarea varianta alternativa: DN2A-Constanta-Harsova-Giurgeni-Tandarei-Slobozia-Urziceni si in continuare DN2- Urziceni- Bucuresti. Spatiile pentru servicii de pe ambele sensuri de mers ale tronsonului Drajna-Fetesti (Autostrada Soarelui) nu sunt operationale si de aceea participantii la trafic sunt sfatuiti sa nu opreasca pe banda de urgenta a autostrazii pentru a evita implicarea in evenimente nedorite. Pentru evitarea unor ambuteiaje nedorite pe Valea Prahovei se recomanda folosirea rutelor alternative: DN1A-Brasov-Sacele-Cheia-Valenii de Munte-Ploiesti-Buftea-Bucuresti; DN73-Brasov-Bran-Campulung-Muscel-Pitesti-Autostrada A1-Bucuresti. Cei care au ales varianta clasica, pe Valea Prahovei, pot ca de la Sinaia sa foloseasca si varianta DN71-Sinaia-Fieni-Targoviste-Bucuresti. (Petrisor CANA)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.