Oltchim Rm. Valcea, campioana Romaniei la handbal feminin, a castigat turneul international de la Debrecen (Ungaria), dupa ce a invins in finala gazdele de la DVSC-Aquaticum, cu scorul de 28-26 (14-11). Este cel mai important turneu la care ec

Oltchim Rm. Valcea, campioana Romaniei la handbal feminin, a castigat turneul international de la Debrecen (Ungaria), dupa ce a invins in finala gazdele de la DVSC-Aquaticum, cu scorul de 28-26 (14-11). Este cel mai important turneu la care echipa pregatita de Gheorghe Tadici a participat in aceasta vara.
DISPUTAT. Pe locul al treilea s-a clasat echipa slovena Krim Ljubljana, care a avut nevoie de prelungiri in disputa cu formatia Michalovce (Slovacia), 33-33 la finalul timpului regulamentar si 4-3 dupa prelungiri. Penultima pozitie a clasamentului i-a revenit altei echipe din Romania, HCM Baia Mare, care a dispus de Slavia Praga cu 31-27. Luminita Dinu, Oltchim, a fost declarata cel mai bun portar al competitiei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.