Lazio pierde jucatori si puncte si este asteptata de Dinamo cu 55.000 de oameni in tribuna. Interes enorm si pentru Steaua-BATE, unde biletele sint ca si vindute

Cu cIteva zeci de ore inainte de meciurile decisive pentru grupele Champions League, Bucurestiul are alte doua griji in afara de circulatie si biletele pentru loterie: tichetele de la Dinamo-Lazio si cele de la Steaua-BATE Borisov. Egalul de la Roma si raportul de forte echilibrat fac din meciul campioanei cu italienii capul de afis al verii pentru bucurestenii carora le place fotbalul. Din cele aproximativ 55.000 de bilete puse spre comercializare, pina ieri-seara se vindusera putin peste 40.000. Dinamovistii si le pot lua inclusiv din supermarketuri, vastitatea retelei de distributie facind foarte probabila epuizarea totala a tichetelor pina la ora meciului. In cazul in care acest lucru se va intimpla, reteta dinamovistilor se va mari cu 300.000 de euro, la care se adauga circa 400.000 de euro de la Antena 1, cumparatorul drepturilor de transmisie. Fanii lui Lazio au primit 2.000 de bilete: jumatate prin club sau agentii de turism, jumatate la casele de la stadion, numai cu pasaportul. Steaua sta si ea bine, chiar daca e 99% calificata dupa acel 2-2 de la Borisov: 18.000 de bilete si-au gasit cumparatorii inca de simbata.

Daca inainte de meciul tur Dinamo a gasit un adversar aflat la primul joc oficial, de simbata, Lazio este turata la ritmul extraordinar al Seriei A. Doar egal acasa cu Torino, dupa un meci extrem de spectaculos si plin de ghinioane pentru romani. In primul rind, accidentarile lui Kolarov si apoi Diakite, ambii inlocuiti in prima repriza. A reintrat insa Cribari, cu o masca pe fata, refacut partial dupa ce a fost lovit la turul cu Dinamo. „Sintem urmariti de ghinioane", a strigat antrenorul Delio Rossi, imediat dupa joc, si nu se referea doar la cei doi jucatori (ambii fundasi) deveniti indisponibili. Lazio a avut cifre net superioare in meci, adica posesie 64% din timpul efectiv de joc, plus 11 suturi pe poarta, fata de numai trei ale torinezilor. Si totusi doar 2-2, dupa ce nou promovata din Piemont deschisese scorul. Lazio a fost in avantaj in partea a doua a jocului (goluri Pandev si Rocchi), dar a fost egalata pe final. Marele meci al lui Dinamo este programat pentru miine, ora 22.00, in direct la Antena 1.

Adversara Stelei, BATE Borisov, a invins-o in deplasare pe Jodino cu 1-0, in etapa a 17-a din campionatul Bielorusiei. Dupa ce ca este una dintre cele mai slabe echipe care au intrat vreodata in turul III preliminar al Champions League, BATE vine la Bucuresti cu o gramada de probleme: Stasevici s-a accidentat in amicalul de miercuri contra Israelului, Platonov are si el probleme, iar Hagus si Rodionov sint suspendati. Meciul Steaua-BATE va avea loc miercuri, de la ora 20.30, si este transmis de PRO TV.

Anorthosis si Lokomotiv sint in forma Adversara lui CFR Cluj in Cupa UEFA, Anorthosis Famagusta, a cistigat Supercupa Ciprului, invingind cu 2-1 campioana APOEL Limassol. Returul cu ardelenii (1-3 in primul meci) este programat joi, 30 august, la Famagusta, de la ora 20.00. Lokomotiv Sofia, de care va trebui sa treaca Otelul Galati, merge si ea ceas: 2-0 acasa cu Marek Dupnita, in etapa a treia a campionatului bulgar. Meciul de la Galati, care incepe de la 3-1 pentru bulgari, va avea loc tot joi,

de la ora 17.00.