Florin Cioroianu a demisionat din nou sambata din functia de antrenor al Universitatii Craiova, care a suferit a patra infrangere consecutiva in primele cinci etape ale Ligii I, in meciul de pe teren propriu cu Unirea Urziceni. Interimatul va fi asig
Florin Cioroianu a demisionat din nou sambata din functia de antrenor al Universitatii Craiova, care a suferit a patra infrangere consecutiva in primele cinci etape ale Ligii I, in meciul de pe teren propriu cu Unirea Urziceni. Interimatul va fi asigurat la meciul cu Rapid, din etapa viitoare, de fostul secund al lui Cioroianu, Daniel Mogosanu, in timp ce un nou "principal" va fi ales dintre Emil Sandoi si Sorin Cartu. "Ii multumesc lui Florin pentru tot ce a facut la echipa, insa a spus ca vrea sa vina un alt antrenor pentru a scoate echipa din aceasta situatie. Cioroianu ramane la dispozitia clubului. Raman la parerea ca a fost unul dintre cei mai buni antrenori pe care i-am avut in cele 26 de luni de cand am preluat echipa", a declarat Adrian Mititelu, patronul Universitatii. O prima masura dupa plecarea lui Cioroianu a fost rechemarea la prima echipa a jucatorilor Dina si Saceanu, care fusesera retrogradati la "satelit" saptamana trecuta. Ceilalti doi jucatori "exilati", Dorel Stoica si Gargalie, raman in continuare la echipa a doua, cei patru fiind acuzati acum o saptamana de catre Mititelu ca i-au "lucrat" pe ultimii trei antrenori ai echipei. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.