„A fost si Becali prin preajma, dar nu joaca banii, ci echipele", a declarat presedintele clujean Iuliu Muresan dupa victoria echipei sale contra Gloriei Buzau.

Gigi Becali a pierdut inca o confruntare indirecta cu contracandidatele la titlu. Supermotivati de patronul din Ghencea, care a si fost prezent la meci, jucatorii Gloriei Buzau i-au facut „pohta" lui Becali timp de 84 de minute, cit au tinut in sah CFR-ul, insa au picat pe final, incheind meciul in lacrimi, dar fara prime suplimentare. „A fost un meci destul de greu, Gloria s-a aparat bine, pentru ca avea nevoie de puncte, dar pina la urma noi am reusit sa ne impunem meritat. A mai fost si Gigi Becali prin preajma, dar nu joaca banii, ci echipele pe teren", a fost reactia presedintelui clujean Iuliu Muresan. Chiar daca nu a incurcat calculele de la virful clasamentului, noul antrenor de la Buzau, Stefan Stoica, s-a bucurat de suferinta jucatorilor. „Cel mai mult mi-a placut ca, la finalul meciului, jucatorii mei plingeau pe teren. Chiar daca nu am cistigat, ma bucura faptul ca baietii si-au schimbat mentalitatea. Echipa mea a luptat, dar am avut ghinion ca am primit acel gol pe finalul partidei", sustine Stefan Stoica.

Dezamagit de rezultat, Becali a inceput obisnuitul razboi psihologic, declarind ca va cumpara cei mai buni jucatori de la adversari. Ultimul dorit este Bogdan Stancu de la Unirea Urziceni, noua revelatie a intrecerii interne, caruia ii fac marcaj si oficialii de la Dinamo, dat fiind ca Netoiu detine jucatorul in coproprietate.

La citeva zile dupa declaratia trufasa a finantatorului Adrian Porumboiu, Vaslui a demonstrat ca, momentan, e o echipa invincibila. Macar pentru 24 de ore, trupa antrenata de internationalul Dorinel Munteanu si-a asigurat prima pozitie a podiumului, in urma victoriei cu 3-2 pe terenul Universitatii Cluj. „Faptul ca acum sintem pe primul loc in clasament nu inseamna nimic, pentru ca noi ne gindim doar la obiectivele noastre. Vedem ce o sa fie la sfirsitul campionatului", sustine Dorinel Munteanu. Vineri, Universitatea Craiova a incasat o noua infringere, 1-2 cu Unirea Urziceni, iar dupa meci patronul Adrian Mititelu se intreba cita rabdare va mai avea cu antrenorul Florin Cioroianu. Simbata a descoperit raspunsul si l-a demis pe tehnician. Cel putin pina dupa meciul cu Rapid, interimar va fi Daniel Mogosanu, urmind a fi inlocuit, probabil, de Sorin Cirtu. Inaintea returului infernal cu Lokomotiv Sofia, Otelul Galati a avut parte de o sedinta psihologica in compania formatiei UTA, pe care a invins-o cu 2-1.