Jurnalul National iese joi pe piata cu un alt DVD de colectie: "Mulholland Falls". Dupa succesele cu "Pianistul", "Dansand cu lupii" sau "Chicago", iata ca un nou film se pregateste sa intre in colectia ta particulara. Un film cu gangsteri, a carui a
Jurnalul National iese joi pe piata cu un alt DVD de colectie: "Mulholland Falls". Dupa succesele cu "Pianistul", "Dansand cu lupii" sau "Chicago", iata ca un nou film se pregateste sa intre in colectia ta particulara. Un film cu gangsteri, a carui actiune se petrece in anii a€™40 si care are in prim plan o distributie de exceptie: Nick Nolte (foto), Melanie Griffith, Chazz Palminteri, Michael Madsen, Daniel Baldwin, Jennifer Connely, John Malkovich. Regia ii apartine lui Lee Tamahori, care a mai facut, printre altele, in 2002, James Bond-ul "Die Another Day", cu Pierce Brosnan si Halle Berry.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.