Drumul e lung/ Si tare as vrea/ S-ajung la mare/ In cusca mea./ Stiu c-o-s-astept/ Dar inca mai sper/ C-o-s-ajung maine, plecat de ieria€¦ Asa am cantat tot drumul spre mare. Again and again, cum zice englezua€™. Cine zi
  Drumul e lung/ Si tare as vrea/ S-ajung la mare/ In cusca mea./ Stiu c-o-s-astept/ Dar inca mai sper/ C-o-s-ajung maine, plecat de ieria€¦ Asa am cantat tot drumul spre mare. Again and again, cum zice englezua€™. Cine zicea ca turismul nostru merge prost pe litoral? Ha-ha-ha! Plaja e plina de hamsteri galagiosi care isi lasa sticlele si pungile goale pe nisip fara sa le pese de ceilalti. In trenuri, tot hamsterii scot cate un briceag si cresteaza tot ce e nou prin vagoanea€¦ Doar hamsterii sunt vinovati de poluare, vandalizare, lipsa de comunicare si alte "are"a€¦ Asta din cauza ca oamenii care organizeaza concerte pe plaja s-au obisnuit sa ne invite si pe noi. "Dati telefon acasa, aduceti si hamsterul si veniti cu totii aici!" Aha! Asa spunea nenea ala de pe scena din Costinesti, dupa concertul formatiei Iris. Zis si facut! Cu transportul e mai greu, dar totusi e bine ca suntem mici si incapem prin buzunare. Unde ne plictisim, indiferent daca mergem cu trenul sau cu masina. De la sapte pana€™ la sapte, daca-i zi sau daca-i noaptea€¦ Pentru ca masinile circula incetisor, bara langa bara. Iar trenurileeea€¦ E-he-heee! Trenurile stau. Dar mai mult stau. Ei, dar pentru trei-patru ore de intarziere nu se supara nimeni. Ce daca nu scrie pe bilet? Dar ce va grabiti asa? Ca doar mergeti in concediu! Nu va alearga nimeni... Aaa, ati vrea sa ajungeti mai repede si sa nu pierdeti doua zile pe drum? Aha! Dar nu se poate! Dar puteti sa cantati pana la destinatie: Daca-n tren te-ai urcat, esti pierdut!/ Cred ca vrei sa mergi cam departe!/ Prea repede vrei sa ajungi,/ Dar sunt ganduri si vise desarte!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.