Antrenorul oltean Jan Nicola vrea sa faca istorie in Italia, desi ca jucator nu a depasit nivelul Ligii a III-a. A fost zidar si salahor, insa se poate mandri si cu absolvirea scolii de la Coverciano. Scopul lui este sa ajunga antrenor in Seria A di
Antrenorul oltean Jan Nicola vrea sa faca istorie in Italia, desi ca jucator nu a depasit nivelul Ligii a III-a. A fost zidar si salahor, insa se poate mandri si cu absolvirea scolii de la Coverciano. Scopul lui este sa ajunga antrenor in Seria A din Italia, daca tot n-a putut-o face in Liga I din Romania.

Jean Nicola. Un nume care nu spune nimic in lumea fotbalistica din tara noastra. Cu toate astea, el a reusit sa se remarce la gruparile de juniori din Italia. Totul a inceput in 1999, cand a decis sa paraseasca tara. Prima data a lucrat ca salahor, o munca deloc usoara, insa Nicola a reusit sa-i faca fata. „Inceputul a fost greu. Am invatat zidarie si sa lucrez in constructii. In 2006 am izbutit sa imi deschid propria firma de constructii”, a redat Jean Nicola perioada petrecuta in Italia. Nici in „Cizma” nu a putut sta departe de fotbal.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.