VICTORIE! - Film romanesc la cinema britanic In sfarsit, europenii platesc bilet pentru a viziona o pelicula romaneasca! "A fost sau n-a fost", al lui Corneliu Porumboiu, ruleaza intre 17 august si 13 septembrie in cinematografele londoneze Renoir s
VICTORIE! - Film romanesc la cinema britanic In sfarsit, europenii platesc bilet pentru a viziona o pelicula romaneasca! "A fost sau n-a fost", al lui Corneliu Porumboiu, ruleaza intre 17 august si 13 septembrie in cinematografele londoneze Renoir si Watershed. Proiectii vor avea loc si la Glasgow, Belfast, Sheffield, Manchester, Cardiff si Nottingham. (Dana Cobuz)   MONTANFEST - Poiana cu multa muzica Weekend cu muzica si bere la Festivalul Montanfest (Poiana Brasov). Vineri si sambata, petrecaretii s-au distrat cu Bio, Zob, Vita de Vie, Ducu Bertzi, Mircea Baniciu si Cargo. Astazi Mircea Vintila, Mihai Margineanu si Iris (foto) trag cortina Montanfest. (Dana Cobuz)   LIMBA NOASTRA - Tudor Gheorghe, la Chisinau 3trei Sud Est si Tudor Gheorghe sunt artistii romani invitati sa-i distreze pe moldoveni la 31 august, in cadrul sarbatorii "Limba noastra". Olteanul deschide spectacolul la 19:30, interpreti de dincolo de Prut continua "incalzirea" publicului, iar de la 22:30 Laurentiu Duta si colegii lui isi vor isteriza fanii de la Chisinau. (Dana Cobuz)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.