EVENIMENT - European Job Days, in Romania Intre 24 si 29 septembrie, in cadrul European Job Days, in peste 200 de orase din UE vor fi organizate targuri de joburi. In Romania, evenimente vor avea loc la Baia Mare, Pitesti, Slobozia, Iasi, Constanta
EVENIMENT - European Job Days, in Romania Intre 24 si 29 septembrie, in cadrul European Job Days, in peste 200 de orase din UE vor fi organizate targuri de joburi. In Romania, evenimente vor avea loc la Baia Mare, Pitesti, Slobozia, Iasi, Constanta si Piatra-Neamt.   CIFRE - Doua ore pe zi pe internet Angajatii din Uniunea Europeana petrec, in medie, aproape doua ore pe zi navigand pe internet, mai mult de o jumatate de ora fiind petrecuta pe site-uri care nu au legatura cu jobul. Potrivit sondajului comandat de Websense Inc, un sfert dintre managerii de IT cred ca angajatii sunt responsabili pentru atacurile in securitatea informatica a firmelor.   SONDAJ - Managerii, nemultumiti 87% dintre managerii departamentelor de resurse umane sunt nemultumiti de impactul pe care strategiile lor le au asupra companiilor, arata un studiu al Corporate Executive Board. Acelasi sondaj a demonstrat ca, de cele mai multe ori, performantele managerilor in primii doi ani de activitate sunt scazute.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.