"Vroiam ca prin acest lucru, intai de toate, generatia aceasta noua sa inteleaga ca puscaria in timpul comunismului nu era echivalenta cu puscaria de astazi - astazi, cand la puscarie se poate avea poate cateodata si mobil, si televizor - sa inteleag
"Vroiam ca prin acest lucru, intai de toate, generatia aceasta noua sa inteleaga ca puscaria in timpul comunismului nu era echivalenta cu puscaria de astazi - astazi, cand la puscarie se poate avea poate cateodata si mobil, si televizor - sa inteleaga ce chin a fost, ce teroare a fost in puscariile comuniste, adica sa aiba o imagine justa asupra acestor lucruri. Si al doilea, sa inteleaga ca noi prin lupta aceasta nu am urmarit ceva, un interes egoist, un interes cum se face astazi, in general, politica, pentru ca sa parvii in nu stiu ce situatie. A fost o lupta pentru niste principii, niste idei (...)".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.