Proverbul "Mai bine mai tarziu decat niciodata" s-a adeverit vara asta si in cazul celui mai zapacit dintre DJ-ii ProFM, pe numele lui Claudiu Sara (foto). Dupa ce s-a sucit si rasucit pe toate partile pana sa se hotarasca spre ce meleaguri s-o porne
Proverbul "Mai bine mai tarziu decat niciodata" s-a adeverit vara asta si in cazul celui mai zapacit dintre DJ-ii ProFM, pe numele lui Claudiu Sara (foto). Dupa ce s-a sucit si rasucit pe toate partile pana sa se hotarasca spre ce meleaguri s-o porneasca si cu cine, Claudiu a reusit intr-un final sa plece. Si nu singur, ci insotit de iubita lui si de o gasca vesela si pusa pe distractii. Ajuns in Mallorca, DJ-ul ProFM a fost invitat de iubita sa la o ora de scuba diving. A reusit sa ajunga la 6 m sub apa, suficient pentru un incepator. "Senzatia a fost fenomenala!", a povestit Claudiu, incantat. Chiar daca este nascut in zodia taurului, n-a avut nici un fel de probleme cu acomodarea la mediul subacvatic. "Frica de apa nu-i de mine", a declarat el. "Cred ca m-am nascut jumatate peste. Ma rog, n-am solzi pe spate si nici nu depun icre, dar in rest chiar asa ma simt." Pe Claudiu l-a impresionat si comportamentul pestilor: "M-a distrat sa-i sperii. Mergeam pana in spatele lor si-i ciupeam de coada. Se intorceau panicati, ma priveau cu ochii holbati, iar apoi fugeau de rupeau... apa!", a povestit el.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.