Mihai Traistariu vrea sa-si investeasca mare parte din averea adunata din muzica intr-un institut de cercetare oncologica. De cand a facut publica intentia lui, acum cateva luni, cantaretul a fost contactat de mai multi medici si oameni de stiinta c
Mihai Traistariu vrea sa-si investeasca mare parte din averea adunata din muzica intr-un institut de cercetare oncologica. De cand a facut publica intentia lui, acum cateva luni, cantaretul a fost contactat de mai multi medici si oameni de stiinta care isi doresc sa colaboreze cu Traistariu in vederea gasirii unui leac pentru cancer, cu tratamente bazate pe acupunctura sau plante. Ideea pare insa o utopie, si una extrem de costisitoare. Pana acum, nu au fost gasite tratamente pentru cancer, iar infiintarea unui institut de cercetare presupune o investitie de milioane de euro. Constient ca nu poate acoperi in intregime aceasta cheltuiala, Mihai spune ca va cauta sustinere financiara din partea unor sponsori care cred in ideea lui sau in fundatii pentru sanatate. In trecut, Traistariu a declarat ca l-ar tenta si deschiderea unui centru de cercetare a fenomenelor extraterestre.

Mihai Traistariu este dispus sa-si investeasca o mare parte din averea castigata din muzica intr-un institut unde oameni de stiinta angajati de el sa studieze posibile leacuri pentru cancer. Cantaretul a fost contactat recent de cativa vindecatori, care s-au ara tat dornici de o colaborare: „De cand a devenit publica intentia mea,
m-au cautat foarte multi. Un savant din Chisinau si un medic din Bucuresti, care mi-a spus ca are niste retete pentru cancer, bazate pe acupunctura si un program nutritional complex, cu orez si grau.
M-au sunat si cativa geneticieni si un student la biologie”. Mihai este constient insa ca are nevoie de o suma foarte mare de bani pentru a pune bazele institutului de cercetare. El vrea sa apeleze si la alte surse financiare: „Nu am cum sa acopar singur toata cheltuiala. Un asemenea proiect poate costa milioane de euro. Dar eu, luna asta, primesc 1.100.000 de euro din muzica. Si o sa incerc sa gasesc si niste sponsori sau fundatii pentru sanatate“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.