Invinuit in urma cu cinci ani de posibile legaturi cu organizatii criminale, actorul si karateka Steven Seagal a rabufnit: a€žFBI mi-a distrus intreaga cariera", puncteaza topnews.ru.  DISTRUS. Actorul american Steven Seag

Invinuit in urma cu cinci ani de posibile legaturi cu organizatii criminale, actorul si karateka Steven Seagal a rabufnit: a€žFBI mi-a distrus intreaga cariera", puncteaza topnews.ru.  DISTRUS. Actorul american Steven Seagal a facut scandal. Starul de la Hollywood a invinuit agentii Biroului Federal de Investigatii al SUA ca i-au distrus cariera in cinematografie. Declaratia a fost facuta intr-o conferinta de presa a actorului. Evenimentele care au stat la baza rabufnirii lui Seagal sunt de acum cinci ani, atunci cand actorul a fost invinuit ca ar avea legaturi cu organizatii criminale, dar si de faptul ca a incercat sa sperie cativa jurnalisti care au scris despre viata sa privata. Conform lui Seagal, FBI a inceput investigarile impotriva lui acum cinci ani. "Declaratiile false, din partea FBI, au adus la aparitia a mii de articole, in care se spune ca eu terorizez jurnalistii si, mai mult de atat, sunt membru al unui clan mafiot", a declarat Steven Seagal. Lucrul cel mai catastrofal este ca dezinformarea FBI a speriat multi proprietari de studiouri de la Hollywood, dar si diversi producatori. Rezultatul este cariera distrusa, considera Seagal care a afirmat ca va intenta un proces FBI.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.