Sambata, pe National TV, de la ora 20.15, puteti urmari comedia „Cursa nebuna“, care ii are ca protagonisti pe Rowan Atkinson, Whoopi Goldberg sau Cuba Gooding Jr. De la 20.30, pe Pro TV, incepe filmul de aventuri „A fost odata in
Sambata, pe National TV, de la ora 20.15, puteti urmari comedia „Cursa nebuna“, care ii are ca protagonisti pe Rowan Atkinson, Whoopi Goldberg sau Cuba Gooding Jr. De la 20.30, pe Pro TV, incepe filmul de aventuri „A fost odata in Mexic: Desperado 2“. Pe Antena 1, de la ora 20.45, puteti urmari partida Dinamo Bucuresti-Poli Timisoara. Premiata cu Golden Globe si BAFTA pentu cel mai bun film strain, drama „Gara centrala“ incepe pe Pro Cinema, de la ora 23.00. Tot de la ora 23.00, dar pe Viasat History, incepe documentarul „Beatles in culise“. Un portret foarte personal al trupei Beatles aflata la apogeul gloriei, precum si ascensiunea acestei prime supertrupe, un evident pas inainte in evolutia istoriei muzicii. Pe B1 TV, de la ora 23.00, incepe comedia de familie „Singur acasa 4“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.