Gura pacatosului... Vicepresedintele PD, Ioan Oltean, a admis ieri, la Bistrita, ca partidul sau "nu a fost usa de biserica" atunci cand a schimbat directorii de deconcentrate ai PSD, in 2005, dar spune ca aceasta practica trebuie sa se schimbe.
Gura pacatosului... Vicepresedintele PD, Ioan Oltean, a admis ieri, la Bistrita, ca partidul sau "nu a fost usa de biserica" atunci cand a schimbat directorii de deconcentrate ai PSD, in 2005, dar spune ca aceasta practica trebuie sa se schimbe. "Nu e usor sa abandonezi niste obiceiuri ale politicii romanesti, de a schimba totul cand vii la guvernare, dar trebuie sa intelegem ca acesti oameni asigura continuitatea si, daca ei sunt valorosi, trebuie sa ramana pe functiile respective. N-am fost usa de biserica, dar incercam sa ne adaptam si din mers sa ne inlaturam greselile pe care le-am facut, in asa fel incat sa asiguram totusi calitate in actul managerial, la nivelul serviciilor deconcentrate", a spus vicepresedintele democrat, citat de Mediafax. Oltean recunoaste chiar ca in 2005 a depus o initiativa legislativa prin care sefii de institutii descentralizate, care sunt membri sau sunt sustinuti de un anumit partid, sa paraseasca functiile in momentul in care formatiunea respectiva paraseste guvernarea.   Declaratia democratului a fost facuta dupa ce, la inceputul saptamanii, seful sau de partid, Emil Boc, a reclamat public ca fostii membri PD, deveniti prin concurs functionari publici in administratia locala, sunt inlocuiti cu membri PSD. Aceasta ar fi fost dovada, declara atunci Boc, ca anuntul PSD privind motiunea de cenzura este doar o forma de presiune pentru a obtine posturi si fonduri. Boc a oferit o serie de exemple in care fostii democrati au fost inlocuiti cu membri PSD.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.