Marea campioana sustine ca antrenorul Stelei trebuie sa-si arate autoritatea pe care i-o confera statutul de legenda a sportului romanesc.

Hulit de Gigi Becali, dar aparat de fani, Gica Hagi si-a gasit si un aliat de notorietate. Fosta gimnasta Nadia Comaneci a declarat joi ca este momentul ca antrenorul stelist Gheorghe Hagi sa se impuna in relatia tensionata pe care o are cu finantatorul Gigi Becali si sa-si arate autoritatea pe care i-o confera statutul de legenda a sportului romanesc. „Sa puna piciorul in prag! Hagi este o legenda, stie despre ce e vorba si trebuie sa-si arate autoritatea, pentru ca a muncit multi ani pentru a ajunge la acest statut. A ajuns aici prin munca, lumea il apreciaza foarte mult si cred ca este momentul sa puna piciorul in prag. Trebuie sa se ajunga cumva la o intelegere ca toata lumea sa fie multumita, nu este bine sa existe ceea ce se intimpla acum. Sint unii oameni care nu respecta anumite valori", a spus Nadia Comaneci.

Reamintim ca Hagi a fost in ultimele zile tinta unui atac dur din partea finantatorului Gigi Becali, care a spus despre el ca este un antrenor slab, dezvaluind ca jucatorii au organizat un puci in trei episoade impotriva lui. Mai mult, Becali l-a avertizat ca il va da afara daca pe viitor nu ii va asculta ordinele cu privire la alcatuirea echipei. Totul s-a terminat printr-un armistitiu fragil, in care Hagi a cerut liniste pentru meciul din Liga Campionilor, iar Becali a continuat sa arate ca el este seful suprem in Ghencea, fara ca intre cei doi sa existe o intilnire lamuritoare. Ultima "aroganta" a lui Gigi Becali s-a produs ieri, finantatorul Stelei hotarind ca prezentarea oficiala a ultimei achizitii, Romeo Surdu de la CFR Cluj, sa aiba loc „la palat" in prezenta sa, si nu la sala de conferinte de la stadionul Steaua.