N-o fi avånd PSD-ul singura motiune de cenzura din ultimii ani, n-o fi avånd-o nici pe cea mai incråncenata, dar cu siguranta are o motiune haioasa, plina de suspans, pe care o citesti pe nerasuflate de la un cap la celalalt. Inca
N-o fi avånd PSD-ul singura motiune de cenzura din ultimii ani, n-o fi avånd-o nici pe cea mai incråncenata, dar cu siguranta are o motiune haioasa, plina de suspans, pe care o citesti pe nerasuflate de la un cap la celalalt. Inca din titlu („1.000 de zile de haos - Sfårsitul guvernarii de dreapta“) ni se promit: multa actiune, imagini apocaliptice si necesara varsare de sånge. Inainte de a trece mai departe in lecturarea documentului, ai deja zugravite in fata ochilor zilele ce s-au scurs de la instalarea primului guvern Tariceanu: persoane fizice si juridice fugarite pe strada de impozite unice, pensionari amenintati ziua namiaza mare cu marirea pensiilor, bani care vin de bunavoie la buget si n-au pe unde sa doarma, fiind lasati sa se-nghesuie ca niste animale in drum spre abator. Nu spun ca astea ar fi chiar realizarile guvernarii de dreapta, ci ca asa vedeam situatia dupa parcurgerea exhaustivului titlu al motiunii.

Mai departe insa, actiunea isi mai pierde din vigoare.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.