Exista capacitate pentru utilizarea concreta si benefica a banilor si a resurselor materiale. Sunteti constienti de datoria de a darui pentru ca viata semenilor sa se imbunatateasca. Priviti banul si resursele materiale ca pe o forma de energie, curgand de la persoana la persoana si facand posibila mentinerea vietii si evolutia noastra.
Aptitudinile de castig vor fi dezvoltate intr-un context social favorabil. Nu este insa suficient sa invatati generozitatea, trebuie sa dezvoltati si discriminarea in investirea banilor, astfel incat utilizarea lor sa fie eficienta.
Atrageti bogatia si confortul, ajutati persoanele nevoiase, aveti abilitate in afaceri si scopuri ferme. Puteti sustine actiuni la nivel inalt si pe o lunga perioada de timp. Exista insa pericolul increderii excesive in norocul propriu.
Veti intelege ca nu averea in sine valoreaza totul, ci modul in care este utilizata.
Aveti un instinct matern puternic, care uneori se manifesta si in afara caminului.
Afacerile pot fi in special legate de pamant, case, ferme. Idealismul emotional poate da vise utopice. Puteti primi un ajutor financiar substantial de la parinti, mostenind bani sau proprietati de la acestia. Exista un gen de sentimentalism bolnavicios, legaturi prea stranse cu cei dragi, complacere in situatii convenabile.Berbec
Sunteti amatori de petreceri, va intalniti cu persoane cu statut social ceea ce va da sentimentul propriei importante. Va place sa faceti lucrurile cu fast, astfel incat orice actiune in care va implicati va avea amprenta luxului. Fie va duceti la intalniri imbracati foarte extravagant, fie puneti mare accent pe locul in care iesiti cu prietenii, oricum ar fi nu faceti nimic ca de obicei. Aveti afinitate pentru jocurile de noroc. Evitatipersoanele care va atrag in speculatii dubioase!

Taur
Luati in considerare fiecare detaliu, nimic nu scapa astazi atentiei dumneavoastra. In consecinta, trebuie sa invatati sa distribuiti si altora responsabilitatile proprii, sau sa va limitati aria preocuparilor asupra unei singure probleme. Cereti integritate pana la cele mai mici amanunte si sunteti capabili sa discerneti adevarul atunci cand va confruntati cu o mare cantitate de informatie. Aceeasi ordine v-o doriti si in viata personala, de aceea tot ceea ce va tulbura va fi eliminat fara drept de replica.

Gemeni
Sunteti foarte corecti in luarea in calcul a dorintelor si nevoilor celorlalti, devenind astfel populari si bine vazuti. Incercati sa va descotorositi de toate urmele trecutului! Aceasta inertie va poate bloca pe termen scurt, deoarece va abateti de la evolutia fireasca a lucrurilor. In relatiile personale mergeti dincolo de atractia sexuala, va doriti o corespondenta si la nivel afectiv -spiritual. Aveti tendinta de a va convinge partenerul de farmecul unei vieti de familie armonioase, in afara atasamentului posesiv sau poftelor trupesti.

Rac
Astazi sunteti capabili sa rupeti fara remuscari orice relatie cu persoane care vi se pare ca nu vibreaza energetic la fel. Modul de a reactiona poate capata valente dure, existand pericolul de a fi considerati lipsiti de sensibilitate. In acelasi timp, sunteti gata de orice sacrificiu pentru cei pe care ii simtiti apropiati sufleteste. Sentimentele se afla sub controlul vointei si se pot exprima cu mare putere. Curajul si hotararea va vor face sa depasiti obstacolele materiale si spirituale.

Leu
Intelegeti cauzele tuturor fenomenelor, si utilizand vointa si imaginatia puteti duce la indeplinire toate sarcinile pe care vi le asumati.