Fotbalul feminin nu se compara cu cel masculin decat la echipament si reguli de joc. Spre exemplu, la feminin, performanta nu este rasplatita nici macar cu achitarea unui amarat de salariu de 100 de euro pe luna. Nu e de mirare ca jucatoarele de la
Fotbalul feminin nu se compara cu cel masculin decat la echipament si reguli de joc. Spre exemplu, la feminin, performanta nu este rasplatita nici macar cu achitarea unui amarat de salariu de 100 de euro pe luna. Nu e de mirare ca jucatoarele de la Clujana Cluj se vad astfel nevoite sa renunte la activitate.
Fotbalistele echipei CFF Clujana Protherm Cluj s-au calificat in turul secund al UEFA Women's Cup, insa performanta lor a fost trecuta cu vederea de oficialitatile locale.
Nu numai ca pana in prezent ele nu si-au primit cei cate 1.500 de lei drept recompensa pentru aceasta calificare, dar nici macar salariul de mizerie. „In total, datoriile depasesc 40.000 de lei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.