In duet Sasha si John Digweed vor mixa in Romania pentru a doua oara. Evenimentul va avea loc in clubul Kristal Glam din Bucuresti la data de 21 decembrie, iar biletele vor fi puse in vanzare incepand cu data de 1 septembrie. Conform organizator
In duet Sasha si John Digweed vor mixa in Romania pentru a doua oara. Evenimentul va avea loc in clubul Kristal Glam din Bucuresti la data de 21 decembrie, iar biletele vor fi puse in vanzare incepand cu data de 1 septembrie. Conform organizatorilor, accesul la eveniment se va efectua numai cu bilet platit in avans. Pretul biletelor depinde de perioada in care se cumpara. Astfel, in perioada 1 septembrie-13 decembrie pretul unui bilet este de 105 lei, iar in perioada 14-21 decembrie pretul unui bilet este de 155 lei.  Colaborare. Cei doi DJ si producatori au mixat amandoi in premiera in Romania anul trecut, la data de 8 iulie. Digweed si Sasha au inceput sa lucreze impreuna din 1997. DJ si producatori, Sasha si John au la activ concerte sustinute pe 5 continente si 3 albume "Northen Exposure" care s-au vandut in peste 1 milion de exemplare. Succesul inregistrat impreuna a fost recompensat in 2003 prin premiul primit pentru "Best Dance Event", spectacol in cadrul caruia au mixat.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.