Povestea Rolling Stones continua. Albumele live si de studio ale celebrei trupe, de la "Sticky Fingers" (1971) pana la "A Bigger Bang" (2005), dar si mai multe compilatii, precum "Jump Back" si "Made In The Shade", vor putea fi descarcate, fara niciu
Povestea Rolling Stones continua. Albumele live si de studio ale celebrei trupe, de la "Sticky Fingers" (1971) pana la "A Bigger Bang" (2005), dar si mai multe compilatii, precum "Jump Back" si "Made In The Shade", vor putea fi descarcate, fara niciun fel de restrictii, pe un numar nelimitat de playere digitale si computere. In urma unei intelegeri dintre compania londoneza 7digital si EMI, cei interesati au acum posibilitatea de a achizitiona online muzica celebrei trupe. Cele 24 de albume sunt livrate la o viteza de 320 kb/s, iar in urmatoarele patru saptamani vor fi disponibile exclusiv pe site-ul de internet http://www.7digital.com, la pretul de 5,49 de lire sterline (10,88 de dolari) bucata. Dupa ce perioada promotionala va expira, fiecare album va costa 7,99 de lire sterline (15,83 de dolari). Retragerea gigantilor ''A Bigger Bang" a ajuns la final. Veteranii rock-ului britanic isi pregatesc retragerea. Potrivit presei din Marea Britanie, Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts si Ron Wood vor renunta definitiv la turnee dupa un ultim concert pe care il vor sustine duminica, 26 august, pe stadionul O2 din Londra. Trupa, formata in 1962, a vandut peste 200 de milioane de albume in lumea intreaga pe parcursul ultimelor cinci decenii si a sustinut mii de concerte cu casa inchisa. Jagger si colegii sai au evoluat si la Bucuresti, pe 17 august.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.