Deputatul social-democrat Ioan Stan a anuntat ieri ca PSD va solicita aprobarea procedurii de vot deschis, prin ridicarea de maini, la discutarea motiunii de cenzura pe care partidul sau a anuntat ca o va depune la inceputul sesiunii parlamentare.


Deputatul social-democrat Ioan Stan (foto) a anuntat ieri ca PSD va solicita aprobarea procedurii de vot deschis, prin ridicarea de maini, la discutarea motiunii de cenzura pe care partidul sau a anuntat ca o va depune la inceputul sesiunii parlamentare.

Daca aceasta solicitare nu va fi aprobata, pesedistii vor opta pentru votul cu bile la vedere, in incercarea de a inlatura astfel speculatiile privind votul parlamentarilor PSD. Ion Stan a mai dat asigurari ca toti parlamentarii social-democrati vor vota motiunea de cenzura.


DUBII. Anuntul deputatului PSD vine dupa ce, tot ieri, liderul PD, Emil Boc, s-a declarat convins ca social-democratii vor gasi "diverse motive" pentru ca motiunea de cenzura sa nu treaca, urmand sa se inregistreze un absenteism ridicat la vot din partea parlamentarilor social-democrati. "Eu raman inca pesimist cu privire la depunere. Daca o vor depune, sunt convins ca 30 de parlamentari PSD vor fi in strainatate, 20 vor fi bolnavi si 10 nu vor vota, astfel incat motiunea sa nu treaca", a comentat Boc.