GRATUIT - Summer party, cu boxele pe plaja Concertul interpretului american se inscrie in seria evenimentelor PrePay Music party, organizate de Orange, din care a facut parte si recitalul din luna mai al artistei britanice Sophie Ellis-Bextor.
GRATUIT - Summer party, cu boxele pe plaja Concertul interpretului american se inscrie in seria evenimentelor PrePay Music party, organizate de Orange, din care a facut parte si recitalul din luna mai al artistei britanice Sophie Ellis-Bextor.  Pe plaja H2O din Mamaia, maine seara de la ora 20:00 vor rasuna hiturile "Smack That" si "Dona€™t Matter", interpretate live de Akon, pe numele sau adevarat Aliaune Damala Bouga Time Puru Nacka Lu Lu Lu Badara Akon Thiam. Dupa ce a castigat o multime de fani in 2003 cu albumul "Trouble", Akon a revenit cu noul albumul "Konvicted", nominalizat pentru Grammy.   RENASTERE. Daca "Trouble" a reprezentat incercarea sa de a se rupe de trecut (inainte de a avea succes in cariera muzicala a executat o condamnare pentru furt de masini), "Konvicted" preia povestea din momentul "renasterii" sale muzicale. Fiul unui foarte ta-lentat jazzman, Mor Thiam, Akon a crescut intr-un mediu muzical. "Am crescut ascultand tot felul de genuri muzicale. Evident ca am iubit muzica soul, dar imi placea sa amestec si alte stiluri muzicale", marturiseste solistul. Desi hitul "Locked up" i-a adus credibilitate in randul comunitatii rap/hip-hop, cu cel de-al doilea album, Akon isi arata si laturile sensibile. Akon a produs si a scris toate piesele de pe "Konvicted", mai putin una. Pe album mai apar Eminem, Snoop Dogg, Styles P (care au colaborat cu artistul si la discul "Trouble"). "Konvicted" demonstreaza multa originalitate pe partea de productie, fiind unul dintre cele mai curate si mai bine lucrate albume din ultima vreme. "Smack That" e deosebit de energica si are toate calitatile unei piese de club (asa cum americanii inteleg aceasta notiune), dar o mare parte din succesul urias i se datoreaza lui... Eminem, megastarul fiind aici "artizanul vorbelor".   EMINEM. Prietenia dintre Akon si Eminem a inceput dupa ce primul a colaborat cu Obie Trice la "Snitch", piesa utilizata in coloana sonora a unui episod din serialul CSI (in care apare si Akon). "Am stiut imediat ca vreau ca Eminem sa apara pe o piesa a mea, dar el este foarte atent cand vine vorba de colaborari cu alti artisti. Cand m-a sunat si mi-a zis ca este gata sa intre in studio am simtit asta ca pe o binecuvantare. Am luat prima cursa spre Detroit", spune Akon, compozitor si producator al tuturor pieselor (mai putin una). De la debutul sau si pana acum, Akon a calatorit peste tot in jurul lumii si a colaborat, ca artist sau producator, cu nume precum Young Jeezy, R. Kelly, Obie Trice, Elton John, Daddy Yankee, Gwen Stefani sau Lady Black Mambazo.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.