Compania IMSAT estimeaza pentru acest an o crestere cu peste 20% a cifrei de afaceri, la 60 de milioane de euro, si vizeaza atingerea unui nivel de 80 de milioane de euro pana in 2010, precum si obtinerea unui profit anual net de cel putin 5% din cif
Compania IMSAT estimeaza pentru acest an o crestere cu peste 20% a cifrei de afaceri, la 60 de milioane de euro, si vizeaza atingerea unui nivel de 80 de milioane de euro pana in 2010, precum si obtinerea unui profit anual net de cel putin 5% din cifra de afaceri, informeaza Mediafax. "Vom atinge aceste tinte, deoarece piata este intr-o crestere foarte rapida pe toate segmentele in care activam, insa scopul nostru principal pentru urmatorii ani este realizarea unui profit anual de minimum 5% din totalul cifrei de afaceri", a declarat, ieri presedintele Consiliului de Administratie al firmei, Ştefan Varfalvi. El a afirmat ca firma ar putea ajunge la o cifra de afaceri de 100 de milioane de euro in urma solicitarilor actuale de pe piata, insa pentru respectarea contractelor ar trebui rezolvate o serie de probleme, legate de capacitatile companiei, capitalizarea acesteia, gasirea unei forte de munca specializate care sa acopere lucrarile, dar si de deprecierea continua din ultimii ani a cursului leu/euro. Anul trecut, compania a realizat o cifra de afaceri de 170,4 milioane lei (48,4 milioane euro), in crestere cu 40%, si un profit net de 2,3 milioane lei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.