Operat la genunchi, campionul olimpic de patinaj Evgeni Plushenko este nevoit sa mai suporte inca o interventie chirurgicala. In aceste conditii Pliuscenko va reveni pe gheata abia la sfarsitul lunii septembrie, informeaza wek.ru.  

Operat la genunchi, campionul olimpic de patinaj Evgeni Plushenko este nevoit sa mai suporte inca o interventie chirurgicala. In aceste conditii Pliuscenko va reveni pe gheata abia la sfarsitul lunii septembrie, informeaza wek.ru.   COMPLICATII. Operat pe 12 iulie la o clinica din Munchen, campionul olimpic Evgeni Plushenko a revenit in Germania pentru inca un control amanuntit. Datorita faptului ca a fortat revenirea pe gheata, genunchiul operat a cedat. "In prezent Evgeni se afla in Germania pentru investigatii medicale. Dupa ce Plushenko a fost operat, in iulie, era foarte fericit ca poate sa se intoarca pe gheata si chiar a inceput sa se antreneze sub supravegherea lui Alexei Misin. Insa era mai bine daca mai astepta. Din cauza efortului au aparut complicatii la genunchiul operat", a declarat Ari Zacarean, imprsarul sportivului. Plushenko dorea sa  revina  in conpetitii in august, dar in cazul unei noi operatii acest lucru va fi posibil nu mai devreme de luna septembrie.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.