PROFESIONALISM Introdus pe teren de Victor Piturca in partea a doua a meciului, Dorinel Munteanu a dovedit inca o data ca, desi are 39 de ani, poate fi inca foarte util echipei nationale. De altfel, prestatia veteranului reprezentativei noastre
PROFESIONALISM Introdus pe teren de Victor Piturca in partea a doua a meciului, Dorinel Munteanu a dovedit inca o data ca, desi are 39 de ani, poate fi inca foarte util echipei nationale. De altfel, prestatia veteranului reprezentativei noastre a fost apreciata de toata lumea. "Dorinel mai are nevoie de meciuri in picioare, findca se vede ca fizic nu e bine pus la punct, insa el ramane un jucator de valoare, de care echipa are nevoie. Probabil se va regasi si in lotul pentru Belarus", a spus Piturca. "M-a uimit faptul ca alearga foarte mult si il felicit. Sunt putini jucatori care au stiinta jocului pe care o are Dorinel", a comentat Mutu. "Dorinel Munteanu? Ca de obicei, jos palaria pentru ce face!", a spus Lobont. Si oamenii de fotbal au ramas incantati de evolutia celui care este antrenor-jucator la FC Vaslui. "Mi-a placut foarte mult Dorinel Munteanu, care parca e la fel de tanar", a declarat directorul general al Rapidului, Constantin Zotta, care a fost prezent miercuri seara pe Stadionul National. Dorinel Munteanu este recordmanul selectiilor in prima reprezentativa, el ajungand la 132 dupa partida cu Turcia. Poreclit "Furnica" pentru travaliul sau, Munteanu fusese convocat ultima oara la nationala la 16 august 2006, la meciul amical dintre Romania si Cipru, care s-a disputat la Constanta.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.