Un postas, in varsta de 60 de ani, a fost arestat in Anglia dupa ce un padurar l-a prins ca  fura scrisorile Reginei Elisabeta a II-a. Plicurile furarate erau ingropate in padure, sustine rian.ru.  Infractiunea in urma careia

Un postas, in varsta de 60 de ani, a fost arestat in Anglia dupa ce un padurar l-a prins ca  fura scrisorile Reginei Elisabeta a II-a. Plicurile furarate erau ingropate in padure, sustine rian.ru.  Infractiunea in urma careia postasul Mark Lister a fost arestat a fost descoperita intamplator de un padurar, al carui nume nu a fost dat publicitatii. Acesta a observat masina serviciului postal regal parcata langa liziera padurii. Apoi, a observat un cetatean care a sapat o groapa in care a aruncat mai multe scrisori. A intervenit politia si, dupa mai multe zile in care Lister a fost urmarit, a fost arestat in momentul in care a aruncat un nou set de scrisoari. a€ž Lister lucra pentru Casa Regala de cateva luni. El aducea scrisori nu doar pentru Regina ci, pentru tot serviciul regal. Probabil acest postas a dorit ca unele informatii sa nu ajunga pe masa Reginei. Cine stie ce l-a indemnat sa faca acest gest", a declarat un purtator de cuvant al Reginei Elisabeta a II-a.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.