Suparare, suparare...Dar ce suparare. Sa incendiezi penisul fostului sot nu se intampla zilnic. Ei bine, asa a considerat o rusoaica ca se poate razbuna pe cel care i-a fost sot pana in urma cu trei ani. Probabil a€žGreat Balls of Fir

Suparare, suparare...Dar ce suparare. Sa incendiezi penisul fostului sot nu se intampla zilnic. Ei bine, asa a considerat o rusoaica ca se poate razbuna pe cel care i-a fost sot pana in urma cu trei ani. Probabil a€žGreat Balls of Fire", interpretata de Jerry Lee Lewis a fact-o sa aiba o astfel de idee. Cine stie... RAZBUNARE. O femeie din Rusia a dat foc penisului fostului ei sot, in timp ce acesta statea despuiat in fata televizorului si bea votca, a anuntat politia moscovita. Atacul a fost cireasa de pe tort a unei coabitari fortate si pline de animozitati. Cei doi divortasera in urma cu trei ani, insa au continuat sa imparta aceeasi garsoniera - un lucru comun in Rusia, unde preturile apartamentelor sunt din ce in ce mai mari. a€žA fost ingrozitor de dureros. Ardeam ca o torta. Nu stiu ce am facut ca sa merit asa ceva", a declarat nefericitul barbat, pentru ziarul local Tvoi Den.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.