Ca si cum despartirea de supermodelul Kate Moss nu i-ar fi cauzat destule promleme, rockerul britanic de 28 de ani a fost arestat ieri sub acuzatia de posesie de substante ilegale.


D DE LA DOHERTY (SAU DROGURI?). Oprit de un filt
Ca si cum despartirea de supermodelul Kate Moss nu i-ar fi cauzat destule promleme, rockerul britanic de 28 de ani a fost arestat ieri sub acuzatia de posesie de substante ilegale.


D DE LA DOHERTY (SAU DROGURI?). Oprit de un filtru al politiei pe o sosea din estul Londrei, in timp ce se intorcea de la "V Festival"-ul din Stafford, unde cantase impreuna cu trupa sa "Babyshambles", in masina lui Pete Doherty a fost gasita o mica cantitate de droguri. Arestat, rockerul de scandal si-a petrecut noaptea in sediul politiei pentru ca, a doua zi, dupa o scurta audiere, sa fie "eliberat din motive de procedura", a declarat presei judecatoarea Susan Williams.

Cel putin stranie - luand in considerare ca acum nici doua saptamani abia a reusit sa scape de o alta acuzatie de posesie repetata de droguri - patania este departe de-al potoli pe rebelul (chiar ca fara cauza!). Ca urmare, cu toate ca judecatoarea Davinder Lachlar care l-a audiat pe 7 august l-a avertizat ca "daca nu se potoleste, merge la inchisoare", iar avocatul sau a anuntat ca urmeaza o cura de dezintoxicare, pana la o alta recidiva pare ca nu mai este decat un pas.


IN EXTREMIS. Motivul pentru care Pete Doherty inca mai umbla cu droguri asupra lui a fost insa expus in instanta in aceasta dimineata. "Vina" ar purta-o un implant abdominal menit sa-i reduca treptat cantitatea de stupefiante, parte din terapia ambulatorie pe care o urmeaza. Real sau nu, argumentul se pare ca a convins completul de judecata, iar rockerul, dupa trei procese in care a fost implicat doar in cursul acestui an, priveste increzator spre viitor. Deocamdata cu pupilele dilatate...


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.