Politia, Serviciul Roman de Informatii (SRI) si Serviciul de Paza si Protectie (SPP) au intrat in alerta din cauza unui vacar din Arad. Ieri, in timp ce pastea turma de vaci a localnicilor din comuna Santmartin, adolescentul Daniel C., in varsta de 1
Politia, Serviciul Roman de Informatii (SRI) si Serviciul de Paza si Protectie (SPP) au intrat in alerta din cauza unui vacar din Arad. Ieri, in timp ce pastea turma de vaci a localnicilor din comuna Santmartin, adolescentul Daniel C., in varsta de 17 ani, a sunat de pe telefonul mobil la serviciul de urgenta 112 unde a spus ca este o bomba la Palatul Cotroceni. Palatul nu a fost evacuat deoarece, sustin surse din cadrul serviciilor de informatii, "exista o evidenta clara si o verificare riguroasa a fiecarei persoane care intra in Palat". Cu toate acestea, specialistii din cadrul SRI au solicitat verificarea fiecarei persoane care a intrat in curtea Palatului in ultimele zile. In acelasi timp, politistii au plecat spre locul de unde s-a sunat. Astfel, oamenii legii au dat de urma tanarului la jumatate de ora dupa apelul telefonic. "Telefonul a fost primit in jurul orei 12:30, iar tanarul a fost retinut si a fost audiat in legatura cu cele intamplate", a precizat pentru ZIUA inspectorul de politie Camelia Tuduce, purtator de cuvant al IJP Arad. Tanarul risca intre1 si 3 ani de inchisoare si o amenda ce poate ajunge la 20.000 RON. (Petrisor CANA)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.