Luarea de ostatici din magazinul parizian Sonia Rykiel s-a incheiat fara victime dupa mai bine de cinci ore de la interventia fortelor de ordine.

CHAMPS- ELYSÉE SUB TENSIUNE. Un barbat inarmat a patruns marti seara intr-un magaz
Luarea de ostatici din magazinul parizian Sonia Rykiel s-a incheiat fara victime dupa mai bine de cinci ore de la interventia fortelor de ordine.

CHAMPS- ELYSÉE SUB TENSIUNE. Un barbat inarmat a patruns marti seara intr-un magazin de lux de pe strada Faubourg Saint Honore, din apropierea Palatul Elysée si, sub amenintarea cutitului, a luat ostatice mai multe persoane, printre care si proprietarul spatiului comercial.

Initial politia a refuzat sa dea alte detalii, dar un postul de televiziune francez France 2 a aflat de la un angajat ca printre cei trei captivi nu exita nici un client al magazinului. "Agresorul", a declarat el, "este pentru moment este calm cu noi", calmand spiritele si convingand politia sa renunte la o actiune in forta.

Contactat de catre fortele de ordine, agresorul a pretins ca este o victima a sistemului de justitie. Apoi, liniste. Rapitorul n-a mai raspuns apelurilor politiei de a relua negocierile. Nevrand sa riste escaladarea conflictului, fortele de ordine au patruns in magazin dupa cinci ore de asteptare, eliberandu-i nevatamati pe cei trei ostatici.

Dupa arestare, intr-un interviu acordat postului de radio France-Info, a confirmat declaratiile anterioare ale martorilor, afirmand, fara sa explice motivul, ca este o victima a justitiei si ca a actionat in disperare de cauza.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.