Noul director general al Societatii Nationale de Imbunatatiri Funciare (SNIF) este, de ieri, Ion Nedelcu, dupa ce conducerea ADS a decis inlocuirea din functie a lui Teodor Kilaiditis. "Important este ca noul director general sa mearga mai departe cu
Noul director general al Societatii Nationale de Imbunatatiri Funciare (SNIF) este, de ieri, Ion Nedelcu, dupa ce conducerea ADS a decis inlocuirea din functie a lui Teodor Kilaiditis. "Important este ca noul director general sa mearga mai departe cu planul privind privatizarea societatii", a spus Teodor Kilaiditis. Presedintele ADS, Daniel Dragan, a declarat recent ca Teodor Kilaiditis va fi inlocuit din functie, iar la conducerea societatii va fi numit un specialist. In domeniul imbunatatirilor funciare, exista 2 institutii responsabile. SNIF exploateaza lucrarile de imbunatatiri funciare si gestioneaza canalele de drenaj si pompele de evacuare a apelor din zonele agricole. Societatea executa lucrarile contractate de Administratia Nationala a Imbunatatirilor Funciare (ANIF) si actiunile de interventie in cazul starii de necesitate.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.