Presedintele FRF a avertizat ca vom ajunge sa jucam din nou cinci tururi preliminare in cupele europene.

Obisnuiti sa iasa in fata camerelor de luat vederi pentru a se lauda cu succesele fotbalului romanesc, conducatorii au stat ascunsi in birouri dupa esecurile suferite de Otelul si CFR din Cupa UEFA si remizele obtinute de Dinamo si Steaua in Liga Campionilor.

Abia ieri Mircea Sandu s-a aratat dezamagit de prestatia echipelor romanesti: „Sint surprins de modul in care s-au comportat echipele romanesti la jocurile din preliminarii. Poate ca cea mai mare surpriza a fost la Cluj. De asemenea, la Dinamo mi s-a parut inadmisibil ca, jucind cu doi fotbalisti in plus, sa nu reuseasca sa isi impuna jocul. M-a surprins lipsa de concentrare a Stelei si, de asemenea, lipsa de concentrare a Otelului", a spus presedintele FRF, subliniind: „Trebuie sa fim atenti sa nu ne bucuram prea devreme ca jucam cu mai multe echipe in competitiile europene, pentru ca punctele se impart acum la cinci si riscam ca apoi sa jucam in turul cinci preliminar".

Referitor la returul dinamovistilor cu Lazio, Ionut Lupescu, membru in Comisia de Disciplina a UEFA, a declarat ca nu se pune problema ca italienii sa fie exclusi din Liga Campionilor, deoarece observatorul nu a notat in raportul de joc nimic despre scandarile rasiste de pe Olimpico. Mai mult, la Bucuresti este posibil ca fundasul brazilian Emilson Sanchez Cribari sa joace titular, accidentarea nefiind asa de grava.

Dinamo, meci aminat cu Farul Comitetul de Urgenta al LPF a decis ieri ca partida Farul - Dinamo, din etapa a V-a a Ligii I, sa fie aminata pentru o data ce va fi stabilita ulterior. Campioana ceruse reprogramarea intilnirii cu Farul, deoarece are foarte multi jucatori indisponibili si pentru a evita noi accidentari, in vederea partidei cu Lazio Roma, din mansa secunda a turului trei preliminar al Ligii Campionilor. Farul a facut apel, acuzind erori de procedura si motive neintemeiate, dat fiind ca Dinamo „are 40 de jucatori in lot".