Un barbat care a jefuit o casa de pariuri din Marea Britanie, folosind nu un pistol sau alta arma periculoasa, cia€¦ vibratorul iubitei, a fost condamnat la cinci ani de inchisoare, relateaza site-ul Independent Online.



Un barbat care a jefuit o casa de pariuri din Marea Britanie, folosind nu un pistol sau alta arma periculoasa, cia€¦ vibratorul iubitei, a fost condamnat la cinci ani de inchisoare, relateaza site-ul Independent Online. INVENTIV. Nicki Jex, in varsta de 27 de ani, a ascuns vibratorul partenerei sale intr-o punga de plastic, folosindu-l pe post de arma intr-un jaf asupra casei de pariuri Ladbrokes din Leicester.  El a indreptat jucaria sexuala spre casierita si a fortat-o sa-i inmaneze peste 600 de lire sterline.  Barbatul a pledat vinovat, intrucat fusese filmat de camerele de supraveghere ale cladirii.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.