Razboiul machidonilor continua
Gigi Becali a declarat aseara, in emisiunea "Vorbe grele cu Victor Ciutacu", difuzata pe Antena 2, ca a fost inselat la transferul lui Ionut Rada de la Rapid si ca acesta este unul dintre motivele pentru care insis
Razboiul machidonilor continua
Gigi Becali a declarat aseara, in emisiunea "Vorbe grele cu Victor Ciutacu", difuzata pe Antena 2, ca a fost inselat la transferul lui Ionut Rada de la Rapid si ca acesta este unul dintre motivele pentru care insista ca Mirel Radoi sa joace fundas central.

Finantatorul Stelei a sustinut ca mutarea fostului rapidist in Ghencea i-a fost prezentata ca o pacaleala la adresa lui George Copos, insa, tragand linie, a constatat ca, de fapt, el a fost pacalitul.

Intrebat daca-l responsabilizeaza direct pentru acesta mutare pe antrenorul echipei, Becali s-a declarat tradat, a fentat si a acuzat voalat un complot al verilor sai, impreuna cu George Copos si Gheorghe Popescu, acesta din urma coproprietar al lui Rada si cumnat cu Gheorghe Hagi.

Presiunea subita si atacurile dezlantuite la adresa propiului nas, pe care l-a tratat in toata interventia sa telefonica drept un simplu angajat (cu aplecare spre profesia de strungar) conform Codului Muncii, au fost explicate ca expresia spaimei sale ca, din cauza invocatei nepriceperi a antrenorului, risca sa piarda calificarea in grupele Champions League si, implicit, 30 de milioane de euro. Totusi, el a tinut sa promita ca, daca Steaua lui Hagi va ajunge in Champions League si va cuceri titlul de campioana, ii va prezenta multumiri si scuze publice antrenorului si ca nu va mai comenta in nici un fel deciziile sale tehnice.

Pus in situatia de a anunta ce solutie de avarie va avea daca Hagi va demisiona dupa returul cu Bate Borisov din preliminariile Champions League, Becali a scos din palarie numele fostului antrenor al echipei, aflat sub contract cu o echipa araba. "Olaroiu la orice ora vine la mine, usa e deschisa", a declarat finantatorul Stelei. Acesta a persiflat in hohote de ras eventualitatea ca Hagi sa demisioneze: "Vreo trei nopti nu mai dorm, plang toata ziua. Va fi o mare nenorocire. De asta nu mai pot eu, de Hagi". mai multe magini din emisiune pe www.ciutacu.ro 


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.