Legendarul antrenor international Alberto Parreira i-a invatat pe romani fotbal in stil brazilian. Participantii la Tabara de Fotbal Coca-Cola 2007 s-au intors acasa. Peste 130 de tineri din intreaga lume, aspiranti la statutul de jucatori de fotbal,
Legendarul antrenor international Alberto Parreira i-a invatat pe romani fotbal in stil brazilian. Participantii la Tabara de Fotbal Coca-Cola 2007 s-au intors acasa. Peste 130 de tineri din intreaga lume, aspiranti la statutul de jucatori de fotbal, s-au adunat luna trecuta in Brazilia pentru a participa la Tabara Internationala de Fotbal, editia 2007. Ei s-au putut antrena cu celebrul Carlos Alberto Parreira, cel care a condus echipa Braziliei catre castigarea editiei din 1994 a FIFA World Cup™. Academia de Fotbal Braziliana - proiectul de vis al lui Parreira - este cel mai mare centru independent de fotbal din intreaga lume, in cadrul caruia si-au slefuit talentul multi jucatori legendari brazilieni. Complexul sportiv in care a avut loc Tabara Internationala de Fotbal se intinde pe o suprafata de 172.000 metri patrati si include trei terenuri de fotbal cu iarba naturala, un teren cu iarba artificiala, doua terenuri de fotbal in sala, trei bazine de inot, trei terenuri de volei, o zona de jocuri, un restaurant si o sala pentru petreceri.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.