Oferta in numerar lansata de compania de stat Borse Dubai pentru achizitia operatorului bursier nord-european OMX nu este mai atractiva decat cea inaintata de grupul american Nasdaq, reprezentand o abordare ostila, a declarat presedintele OMX, Urban
Oferta in numerar lansata de compania de stat Borse Dubai pentru achizitia operatorului bursier nord-european OMX nu este mai atractiva decat cea inaintata de grupul american Nasdaq, reprezentand o abordare ostila, a declarat presedintele OMX, Urban Backstrom, citat de Reuters, relateaza Mediafax. Sinergiile industriale ar fi mai mari in cazul unei fuziuni cu Nasdaq, desi OMX nu a selectat inca oferta pe care o va recomanda actionarilor, a afirmat Backstrom, pentru publicatia The Wall Street Journal. In acelasi timp, oficialul si-a exprimat nelinistea fata de perspectiva ca Guvernul din Dubai sa detina controlul asupra companiei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.