Jucatorul Mihai Lungan si-a retras oficial, ieri, plangerea impotriva celor doua persoane care l-au batut, presupusi bodyguarzi ai patronului clubului Jiul Petrosani, Alin Simota. Declaratia de retragere a plangerii fotbalistului a fost inregistrata
Jucatorul Mihai Lungan si-a retras oficial, ieri, plangerea impotriva celor doua persoane care l-au batut, presupusi bodyguarzi ai patronului clubului Jiul Petrosani, Alin Simota. Declaratia de retragere a plangerii fotbalistului a fost inregistrata la un notar din Ramnicu Valcea, iar reprezentantii lui Lungan au venit la Petrosani pentru a stabili impacarea partilor. Coordonatorul anchetei, subcomisarul Liviu Stoica de la Politia Petrosani a declarat, citat de Mediafax ca, in aceste conditii, urmarirea penala a celor doi agresori nu va fi inceputa, iar Politia nu are posibilitatea de a se autosesiza.
Potrivit anchetatorilor, in acest caz urmau sa fie audiati mai multi angajati ai clubului Jiul Petrosani, suspectati de marturie mincinoasa. Acestia urmau sa fie supusi testului poligraf. Totodata, surse din cadrul anchetatorilor au declarat pentru ZIUA ca cei doi agresori Cristi Litera si Catalin Penciuc au fost cercetati, in urma cu cativa ani, pentru talharie. Cu toate acestea, vicepresedintele clubului Jiul, Marian Spiru, a declarat ca cei doi indivizi ar fi fost angajati ca oameni de ordine pentru meciurile de fotbal.
La inceputul lunii august, fundasul echipei Jiul Petrosani, Mihai Lungan, a reclamat faptul ca a fost batut in vestiarul echipei si ca a avut nevoie de 12 zile de ingrijiri medicale. Fotbalistul sustinea ca motivul pentru care a fost agresat a fost acela ca a depus memoriu pentru a deveni jucator liber de contract. (Petrisor CANA)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.