Rapidul si Otelul parca s-au vorbit ca, dupa cele doua meciuri din sezonul trecut, cand a plouat cu goluri, sa incerce si duminica seara un nou record de eficacitate.
Chiar daca au venit dupa un meci obositor si, in final, dezamagitor, de la So
Rapidul si Otelul parca s-au vorbit ca, dupa cele doua meciuri din sezonul trecut, cand a plouat cu goluri, sa incerce si duminica seara un nou record de eficacitate.
Chiar daca au venit dupa un meci obositor si, in final, dezamagitor, de la Sofia, galatenii au jucat frumos in prima jumatate de ora, au atacat cu tupeu, iar asta le-a adus doua egalari. Meciul s-a rupt in minutul 36, cand portarul Kouha a fost eliminat, iar din lovitura libera rezultata Maftei a si marcat. In cele trei minute de prelungiri ale primei reprize Rapidul a aratat ca un calau care face tot posibilul sa-si duca sarcina la indeplinire, marcand de doua ori pentru a stabili rezultatul final. "Am obtinut ceea ce ne-am dorit, cele trei puncte. Am facut un meci bun, am facut unele greseli, mai ales la golul doi, dar sunt multumit de cum joaca echipa si cred ca important este ca am luat trei puncte fundamentale. In ceea ce priveste Galatiul, este o echipa care face foarte bine faza ofensiva, dar victoria noastra este meritata. Ei au ramas in zece, dar au gresit si greselile fac parte din joc. In repriza secunda am fost putin superficiali, nu am profitat de faptul ca am avut un om in plus. Sunt multumit, baietii au jucat minunat", a comentat Cristiano Bergodi. Acesta a explicat schimbarea de la pauza a lui Dani Coman.
"Andrade l-a inlocuit bine, cred ca au fost multe lucruri pozitive in acest meci. La Dani este o lovitura, nu ceva grav. S-a lovit vineri, dar a vrut sa joace, dar apoi a cerut schimbarea", a spus Bergodi. De partea cealalta, Petre Grigoras a cerut unitate dupa acest esec.
"Avem meciuri nebune cu Rapid, cateodata innebunim noi. Rapid a castigat astazi pe merit, dar le-am dat si noi o mana de ajutor. Acea nebunie a lui Kouha ne-a facut sa jucam in inferioritate numerica pe Giulesti si asta este foarte, foarte greu.
Am primit goluri extrem de usor, dar asta este viata, alti jucatori nu avem. Nu am ce sa reprosez, dar trebuie sa strangem randurile", a spus Grigoras. Tehnicianul oaspetilor a mai gasit puterea si de glume, atunci cand a fost intrebat daca Rapid este o echipa spectaculoasa: "Pana acum nu a fost, dar azi a fost cea mai spectaculoasa. Noi am reusit sa le ridicam golaverajul si dupa acest meci poate fi numita o echipa spectaculoasa". (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.