Dinamo l-a recuperat pe Margaritescu pentru mansa retur a turului III preliminar al Ligii Campionilor. Din tabara romana, Emilson Sanchez Cribari isi bucura tifosi: Voi fi pe teren la Bucuresti!   Fundasul brazilian al echipei L


Dinamo l-a recuperat pe Margaritescu pentru mansa retur a turului III preliminar al Ligii Campionilor. Din tabara romana, Emilson Sanchez Cribari isi bucura tifosi: Voi fi pe teren la Bucuresti!   Fundasul brazilian al echipei Lazio Roma, Emilson Sanchez Cribari, a declarat, luni seara, ca ar putea juca in partida din deplasare cu Dinamo Bucuresti, din mansa secunda a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, informeaza agentia Datasport. "As putea juca in meciul cu Dinamo. Nu sunt un erou, dar am noroc ca totul merge bine. Am primit o lovitura in meciul tur cu Dinamo, dar nu am crezut ca poate fi o accidentare grava. Cand m-am ridicat in picioare nu vedeam nimic si au trecut cateva minute pana mi-am dat seama ce se intampla", a spus Cribari. ROMANI ABORDABILI. Fundasul brazilian a afirmat ca Dinamo este o echipa abordabila. "Sunt inca furios pentru ce s-a intamplat in partida tur cu romanii, dar cred ca Dinamo este o echipa abordabila desi noi nu suntem la capacitate maxima. Nu stiu ce fel de sezon ne asteapta, dar trebuie sa fim atenti la meciul retur cu romanii. Este fundamental sa ne calificam in grupele Ligii Campionilor. Acest lucru ar da moral echipei", a precizat Cribari. Cribari a suferit o interventie chirurgicala dupa fractura de pomete suferita in partida Lazio Roma - Dinamo Bucuresti, scor 1-1, din prima mansa a turului trei preliminar al Ligii Campionilor. Returul se va disputa in 28 august, la ora 22.00, pe Stadionul National din Complexul Sportiv Lia Manoliu, iar castigatoarea dublei manse se va califica in grupele Ligii Campionilor.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.